Huis te koop

6 slaapkamers 353 vierkante meters

Immoweb code : 8564964

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
353 vierkante meters bewoonbare ruimte
2217 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellig mooi woonhuis (353 m2) met schuur en magazijn

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © Dit pand werd gebouwd in de jaren 50 en onderging in 2013 een renovatie. Het dak werd volledig geïsoleerd, het raamwerk is nieuw sinds 2014, de verwarming op aardgas werd geplaatst in 2016 en het warm water werkt op zonnepanelen.
Vanuit de volledig uitgeruste keuken kan je naar de mooie eetkamer. Deze staat in verbinding met de prachtig achterliggende schuur. De vrijstaande woning is ideaal voor een groot gezin. Op de gelijkvloers vind je de master bedroom van maar liefst 28m² en een eerste badkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Op de tweede verdieping vind je nog 2 slaapkamers.
Naast het woonhuis biedt dit pand nog heel wat potentieel. De schuur van zo’n 60m² en het grote magazijn van 240m² kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden zoals het uitoefenen van een vrij beroep, kantoor of praktijkruimte, stockageruimteÃ
In de zeer verzorgde tuin geniet je van een optimale, zuidelijke oriëntatie op een oppervlakte van 1500 m². Je geniet van een zwembad met overdekt terras, een prachtige serre om je eigen groenten te kweken en een eigen fruitgaard!
Je woont hier op een toplocatie, vlakbij een schitterend natuurgebied: de Vallei van de Zwarte Beek. De-MINE, dat heel wat te bieden heeft, ligt op slechts 5 kilometer afstand.
Interesse? Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.
Bron bewoonbare oppervlakte: Epc - verslag

Neem contact op