Huis te koop

4 slaapkamers 233 vierkante meters

Immoweb code : 8997199

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
233 vierkante meters bewoonbare ruimte
328 vierkante meters grond

Omschrijving

Het gemeentehuis

Wonen in een prachtig historisch monument? Dit is uw kans, u kunt wonen in het voormalig gemeentehuis van Biervliet.

Het is één van de meest opvallende panden in het dorp. Het pand is onder architectuur van Rothuizen ’t Hooft gebouwd in 1954, gelegen aan de markt en fungeerde tot 1970 als gemeentehuis. Het dorpje heeft een centrale ligging in Zeeuws-Vlaanderen en bevindt zich op een steenworp afstand van natuurreservaat de Braakman, waar u uren wandelend en fietsend kunt genieten van de natuur. De Westerschelde ligt op minder dan 3 kilometer afstand. Zowel Terneuzen als Oostburg liggen op ca. 15 minuten met de auto, Middelburg en Goes op 30 minuten en ook Gent en Antwerpen zijn binnen een klein uur bereikbaar.

Over de woning
Men betreedt het voormalige gemeentehuis via het bordes door een dubbele deur die toegang biedt tot de ruime inkomhal. Vanuit de hal heeft men toegang tot de volgende vertrekken: een kantoor-/hobbyruimte met oorspronkelijk parket in visgraatmotief (deze kan verbouwd worden tot garage). Daarnaast de royale woonkeuken met originele houten vloer uit 1954. De keuken beschikt over voldoende werkruimte, dubbele hardstenen spoelbak en luxe Boretti gasfornuis met twee ovens. Ook is er voldoende ruimte voor een grote tafel voor minimaal 6 personen.
Op de begane grond is een grote slaapkamer aanwezig van ca. 35m2 met een prachtige houten vloer. De slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en suite, deze is betegeld en voorzien van een ligbad, twee

Neem contact op