Huis te koop

179000€

3 slaapkamers 197 vierkante meters

Immoweb code : 9255465

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
197 vierkante meters bewoonbare ruimte
345 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren halfopen woning op 3a 45ca

*** Kijkt U via een andere website dan onze eigen website? klik dan door naar www.immofransgoffin.be voor de volledige advertentie met alle foto's ***
Deze te renoveren half-vrijstaande woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 197 m² is gelegen in het rustige landelijke Eigenbilzen, langs de Lochtstraat ter hoogte van nummer 95, op een zuid-gericht perceel van 3a 45ca.
Op enkele minuutjes komt men in centrum van Eigenbilzen en Mopertingen, op een tiental minuutjes komt men in het centrum van Bilzen en andere omliggende gemeentes zoals Maastricht, Riemst,..
Deze woning heeft steeds dienst gedaan als handelshuis, met dubbele ingang naar privé en handelsruimte, maar is inmiddels gekend ten kadaster als zijnde een gezinswoning.
De woning is structureel in degelijke staat, zodat dit een geschikte basis kan vormen voor een mooie renovatie.

De indeling van deze woning is als volgt:
inkom toegang gevend tot de hal met trap naar de verdieping, tweede inkom die rechtstreeks leidt naar de zeer ruime woonkamer onderverdeeld in ruime zitruimte en achtergelegen eetkamer, met aanpalend de veranda, keuken, wc, badkamer, achterliggende stallingen en garage.
op de verdieping, welke is opgebouwd op betonnen welfsels, vindt men 2 zeer ruime slaapkamers, een 3de kleinere slaapkamer en een ruimte mogelijk in te richten als kleine badkamer, met voorzieningen voor wasplaats.
De vaste trap leidt naar de ruime zolderverdieping die nog verder kan ingericht en afgewerkt worden.

Neem contact op