Huis te koop

175000€

4 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 9238511

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
171 vierkante meters grond

Omschrijving

Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en stadstuin

Deze karaktervolle rijwoning bevindt zich in het centrum van Bissegem en op 2.5km van centrum Kortrijk. Door zijn centrale ligging behaalt deze woning een mobiscore van 8,5/10. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Verder is de ligging perfect voor wie zoekt naar een vlotte verbinding naar de R8/ E17 via de diverse invalswegen.

 U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met een traphal die 2 verdiepen hoog doorloopt. Rechts bevindt zich de woonkamer, deze is voorzien van hoog plafond van wel 3,30m. Hier voelt u onmiddellijk dat u in deze woning nog verborgen praalelementen kan doen ontluiken. Achter de woonruimte bevindt zich de keuken met ruimte voor ontbijthoek. Daarna komt u ind e ruime badkamer voorzien van toilet, lavobo, ligbad met douchescherm alsook aansluitend de wasruimte.  De woning is voorzien van een kelder met veel opberg mogelijkheden.

Op het eerste verdiep bevinden zich 2 ruime kamers, 1 slaapkamer is ook voorzien van een toilet. Ook hier zijn de hoge plafonds en de houten vloer kenmerkend voor het karakter van de woning. Op de 2de verdieping kan u nog 2 slaapkamers terug vinden en een 3de ruimte die verbonden is met de zolder. De zolder is te bereiken met een vaste trap en bied onder de nok nog extra berging of mogelijkheid tot een extra speelruimte.

 In de tuin met tuinhuis die momenteel onderhoudsvriendelijk aangelegd is met kiezelsteentjes is het hier zeer rustig vertoeven.

Neem contact op