Huis te koop

825000€

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 9426579
Immoweb code : 9426579

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
665 vierkante meters grond

Omschrijving

Ooit gedroomd van een Parijse Bistro? This is the place to

Een naam als een klok tot ver in Vlaanderen, maar helaas heeft 'corona' hierover anders beslist. De sympathieke eigenares Mia zag de uitdaging na al die maanden gesloten te zijn niet meer zitten en heeft besloten haar uitbating stop te zetten en de kans te geven aan jonge mensen die dromen van een eigen brasserie die daarenboven nog vrij is van brouwerij-verplichting.
Deze prachtig ingerichte, startensklare brasserie, gelegen op een toplocatie langs een drukke verkeersader en met achteraan een gratis parking voor 150 wagens, staat nu te koop.
We hebben een totale oppervlakte van 665 m2 met daarin op het gelijkvloers een volledig ingerichte bistro, professionele keuken, twee zaaltjes annex elk met een capaciteit van respectievelijk 40 en 60 personen, moderne toiletten, extra bergingen, ruime en droge kelderverdieping en zeer zuidgericht terras palend aan de ruime parking 'Rietput' (cap. 150 wagens).
Op het eerste verdiep treffen we een technische ruimte, die hier vooral dienst doet als droge stockage, ruime personeelskleedkamers met sanitaire ruimte en eventueel extra logeerruimte.
Op het tweede verdiep : prachtige open loft met ruime leefruimte en apart bureel en dan nog een etage hoger een open master bedroom met dressing, kortom een oase van rust om echt te herbronnen na een drukke service.
Waarom nog twijfelen : bel en boek een afspraak om dit unieke pand te bezoeken.

Los van deze horecauitbating kan het goed mits wat aanpassingen perfect in aanmerking

Neem contact op