Villa te koop

770000€

4 slaapkamers 344 vierkante meters

Immoweb code : 9418236
Immoweb code : 9418236

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
344 vierkante meters bewoonbare ruimte
861 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige energiezuinige villa in residentiële buurt

Een unieke moderne toekomstproof villa die recentelijk ge-update is met het oog op duurzaam, ecologisch en economisch wonen.

De woning is uitgerust met aluminium ramen met hoogrendementsglas, werd volledig geïsoleerd, voorzien van regenwater, alarm, een centraal verwarmingssysteem en stofzuigsysteem, zonnepanelen, een gashaard, volledig voorzien van domotica, airco in de slaapkamers, een heerlijke zwemvijver en een prachtige afwerking in het algemeen.

Benedenverdieping: een imposante inkom met een gastentoilet, een berging, een moderne uitgebreide leefkeuken, een heerlijke lichtrijke living, 2 ruime slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten, een eerste badkamer en dressing/3e slaapkamer.
Eerste verdieping: een unieke polyvalente ruimte met aparte inkom, master bedroom met aansluitend een dressing en een grote prachtige badkamer.

De aangelegde tuin is zuid gericht en voorzien van een imposante zwemvijver (en tuinhuis).
De garage biedt ruimte voor twee wagens en werd ook voorzien van ingemaakte kasten. De woning beschikt over een aparte fietsenberging.

Met zekerheid een uniek en uitzonderlijk aanbod!
Bel snel naar 050/42 30 30 of mail naar [email protected]

EPC: 354 kWh/m² - UC: 176974
Vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Ref: VB0059

Neem contact op