Huis te koop

1280000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 8522292

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
2408 vierkante meters grond

Omschrijving

Pastorijwoning

In Bocholt, op een steenworp van de Nederlandse grens vinden we deze recente pastorijvilla met bijhorende industriehallen. De eerste industriehal heeft een oppervlakte van 280 m² met aansluitend een tweede industriehal van 500m² (totaal 780 m²) terug, uitbreiding van de industriehal tot 3000m² extra is mogelijk. Ze zijn in 2008 gebouwd met absoluut kwalitatieve materialen en tot op heden steeds goed onderhouden. Het domein is ook bereikbaar via kanaal wat extra mogelijkheden biedt naar goederenvervoer. Ook is er de mogelijkheid tot uitbreiding in het nieuwe RUB rond kanaal om in- en uitrit voor vrachtwagens makkelijker te maken.

Indeling private woongedeelte:
De gelijkvloerse verdieping betreden we langs de trappenhal welke toegang geeft tot het bureel, de vergaderzaal en het gastentoilet enerzijds, de badkamer, berging en de ruime woonkamer anderzijds. De woonkamer kenmerkt zich door zijn aansluiting met de open-leefkeuken. Eye catcher hier zijn de grote glaspartijen en de karaktervolle parketvloer. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de prachtige privatieve omsloten tuin met zwemvijver en pool house met openhaard en keuken.

Eerste verdieping: Deze verdieping omvat 3 ruime slaapkamers, een dressing, twee volledig geïnstalleerde prachtige badkamers, een apart toilet en een zolderberging..

Op de zolder onder het dak bevindt zich een ventilatiesysteem D voor de nodige balansventilatie en een goede luchtkwaliteit in de woning.
Er is een gedeeltelijke

Neem contact op