Huis te koop

2 slaapkamers

Immoweb code : 8522921

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
684 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning op een perceel van 6a84ca op een rustige locati

Deze gezinswoning is gelegen op een fraai perceel van 6a84ca op een rustige locatie nabij het dorpscentrum van Opitter!


Indeling:
Via de inkomdeur komen we in de inkomhal die voorzien is van tegelvloer en een trap met smeedwerk. Via de inkomhal, waar ook een gastentoilet te vinden is, geraken we zowel in de living als in de eetkamer. De L-vormige living is voorzien van een tegelvloer en dankzij de vele raampartijen is er ruim voldoende natuurlijk licht. Aansluitend is er de riante eetkamer die naadloos overgaat in de ingerichte leefkeuken dewelke uitgerust is met een keramische kookplaat, een afzuigkap, een oven, een vaatwasser. De keuken is afgewerkt met kunststof werkblad. Tenslotte vinden we op het gelijkvloers een berging met CV- ketel een aansluitingen voor het wasmachine.

Verdieping:
Via de trap in de inkomhal komen we in de nachthal op de eerste verdieping. De nachthal leidt naar de 2 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn even groot hebben ieder een oppervlakte van 13,4 vierkante meter, een kamer heeft een rechtstreekse toegang tot een dressing. De fraaie badkamer is volledig betegeld en uitgerust zowel hoekbad als douche. Verder is er een wastafel en een toilet.

Zolder:
De zolder is te bereiken via een vlizo trap en biedt mogelijkheden voor het creëren van een extra slaapkamer/opbergruimte.

Tuin:
De tuin is voorzien van volgroeide beplanting en gazon. Volledig omheind met bekaert-draad. Ook is er een aparte garage met

Neem contact op