Bel-etage te koop

650000€

1 slaapkamer 537 vierkante meters

Immoweb code : 9165645
Immoweb code : 9165645

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
537 vierkante meters bewoonbare ruimte
262 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis De Comme

Huis De Comme paalde achteraan het klooster Magerzo, opgeheven in 1788 en werd gebruikt als schoolgebouw voor externe leerlingen van het kloostercomplex.
Tegenwoordig maakt het pand dienst uit als atelier voor het vervaardigen van artisanale Brugse chocolade. We betreden het pand via de poort aan de Hooistraat 20, een rustige woonstraat in het zuidoosten van het stadscentrum op wandelafstand van de toeristische en commerciële binnenstad. Via de kruisvest bent u direct op de ring.
Momenteel is de indeling als volgt; garage, bergplaats en gekoeld magazijn, werkplaats/ atelier en een koer + veranda op de gelijkvloers verdieping. Op de eerste verdieping bevindt er zich nog een werkplaats met grote raampartijen en dakramen en een magazijn die toegang biedt naar de zolder verdieping.
Mits bekomen van de nodige vergunningen kan dit pand enorm veel mogelijkheden bieden naar herontwikkelingen.\r\nGelegen in het oosten van Brugge in het rustige Sint-Annakwartier op wandelafstand van het toeristische en commerciële stadscentrum. Zeer vlotte verbinding naar de Brugse Ring.

Neem contact op