Herenhuis te koop

660000€

3 slaapkamers 355 vierkante meters

Immoweb code : 9409137
Immoweb code : 9409137

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
355 vierkante meters bewoonbare ruimte
720 vierkante meters grond

Omschrijving

"Herenhuis aan de Schelde"

www.herenhuisaandeschelde.be

Deze statige, herenwoning combineert een prachtige ligging langs de oevers van de Schelde met aanpalend natuurgebied. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op wandelafstand.
De woning van 355 m² rust op een perceel van 720 m² . Via de authentieke koetsierspoort die ook toegang geeft tot de tuin, betreedt u de woning.
Royale vertrekken, natuurlijk lichtinval en kwaliteitsvolle materialen typeren deze eigendom. Het authentieke karakter komt in elke ruimte terug dankzij de 5m hoge plafonds, sierlijke moulures en parket.

Vooraan bevindt zich de dubbele leefruimte, achteraan de ruime keuken met zithoek die baadt in het licht en uitgeeft op de zuidoostgeorienteerde tuin met vijver en aanpalend de Schelde.
Op de eer ste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Indien u nog meer ruimte wenst, biedt de toegankelijke zolder (70 m²) mogelijkheid tot het creëren van nog twee extra ruime kamers met een ontzettend panorama op de Schelde en aanpalend natuurgebied. De kelder is met 83m² een mancave om u tegen te zeggen, met als extra de wijnkelder. Aanpalend aan de tuin is een extra bergruimte.

Het pand is een prachtige gezinswoning, of een gezellige B&B gelegen op een toplocatie midden in het Scheldeland met uitzicht op natuurgebieden en aanpalend de Schelde.

Maak vandaag een afspraak en kom thuis in een authentieke woning.

www.herenhuisaandeschelde.be

Neem contact op