Villa te koop

3900000€

6 slaapkamers 750 vierkante meters

Immoweb code : 9145021

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
750 vierkante meters bewoonbare ruimte
8008 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige kasteelvilla met parktuin.

Deze gerenoveerde villa in 2018 heeft 620m2 bewoonbare oppervlakte en een parktuin van 8.008m² ZW-oriëntatie met overloopzwembad en petanque-baan. Verder ook een bijgebouw van 130m² met garage en poolhouse. De woning kan beschikken over kantoorruimtes met aparte inkom. Leefruimte en salon 75m² met openhaard en openkeuken van 35m². Een aparte bijkeuken/wasplaats is ook voorzien. Een mogelijks afgesloten eetkamer/vergaderzaal van 30m² ook aanwezig. Verder nog een ruim overdekt terras van 90m². Volledige ingericht met volle eiken parket en kwaliteitsmaterialen.
Eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers met dressing en 3 badkamers. Masterbedroom beschikt over een terras. Nog 2 aparte kamers ingericht als kantoor maar kan ook dienen als extra s laapkamers.
Multifunctionele Zolderverdieping van 200m2 toegankelijk via vaste treden met eigen sanitair.
Meerwaarde van de woning: Prachtige oprijlaan met plaats voor meerdere auto’s, Dubbele garage met automatische poorten, dubbele beglazing en verwarming op gas, overal airco aanwezig, regenput aanwezig voor zuinig verbruik, grote kelder/wijnkelder, zeer ruime zolder, verwarmend zwembad, ZW-oriëntatie parktuin, centrale ligging nabij in-uitvalswegen Brussel en Antwerpen. Werken in 2018 nog uitgevoerd: Volledig nieuw dak en isolatie door Vlassak Verhulst, gevel herschilderd en nieuwe raamluiken, volledig nieuw zwembad en installatie, pergola met elektrische zonwering. Het bijgebouw, thans dubbele garage met geïsoleerde zolderverdiepin

Neem contact op