Villa te koop

2 slaapkamers 439 vierkante meters

Immoweb code : 9225181
Immoweb code : 9225181

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
439 vierkante meters bewoonbare ruimte
3030 vierkante meters grond

Omschrijving

Hedendaagse villa in luxewoonwijk Bois du Strihoux

Tussen Halle en Edingen ligt het exclusieve woonoord “Bois du Strihoux”. Dit bosrijke gebied strekt zich uit over beide zijden van de taalgrens en is uitermate bekend voor zijn zeer luxueuze villa’s en landhuizen. Ondanks het afgesloten karakter van deze residentiële woonwijk ligt de aansluiting met de A8 slechts op 3kms waardoor Brussel/Halle/Rijsel vlot bereikbaar zijn.
Deze schitterende villa, met bouwjaar 2008, bevindt zich op een volledig afgesloten terrein van 3000m² en wordt volledig omgeven door bosgebied. De privacy van deze tijdloze villa wordt verzekerd door volgroeide struiken en bomen, alsook door een automatisch hekken langs de straatkant.
Het gebouw, met hedendaagse architectuur, kenmerkt zich door de functionele opbouw. Alle kamers annex garage bevinden zich op het gelijkvloers. Lichten en zichten werden in alle ruimtes optimaal benut. Men kan volop genieten van de natuurlijke rust van het bosgebied.
De nodige sfeer- en leefkamers met een uiterst praktische indeling en wooncomfort omvat een riante living, keuken met alle comfort, grote berging, bureau, 2 slaapkamers, badkamer en een grote garage voor 4 wagens.
Bovendien biedt de dakverdieping extra mogelijkheden voor verdere afwerking. Deze étage is grotendeels uitgebouwd, momenteel opgevat als 1 grote open ruimte. Een specifieke kamerindeling kan naar eigen invulling verder ingevuld worden (vb. 3 extra slaapkamers + badkamer). Leidingen etc…zijn reeds voorzien. De totale woonoppervlakte b

Neem contact op