Huis te koop

3 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 8827562

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
313 vierkante meters grond

Omschrijving

Maison à la campagne

Half vrijstaande buitenwoning met uitzicht op het Zeeuws Landschap nabij de Belgische grens. Deze woning is ideaal als starters- en/of gezinswoning gelegen op 313 m² grond. Het geheel heeft een klassieke stijl maar heeft wat renovatiewerk nodig.

De voortuin is aangelegd met groene beplanting, beukenhaag en wat kleine bomen. De bestrate oprit geeft toegang tot de garage en de centrale inkom.

Men betreedt de woning in een portaal aansluitend op de keuken, badkamer, toilet en garage. De keuken heeft een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, hier is ook de geiser geïnstalleerd. Door de keuken treft men de woonkamer verdeeld in een eetkamer en salon. De ramen aan verschillende zijdes van de woning zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, en het grote raam aan de voorzijde met ruitverdeling geeft een charmante sfeer aan de woonkamer. De badkamer op de begane grond is grotendeels betegeld en heeft een ligbad, wastafel en plaats voor een wasmachine.

De trapopgang in de woonkamer geeft de toegang tot de grote overloop aansluitend op de slaapkamers. De overloop heeft plaats voor een grote kast voor extra berging. De slaapkamer aan de voorzijde heeft plaats voor een groot twee persoons bed. De tussenkamer (tussen de ‘masterbedroom’ en de overloop) kan prima fungeren als kinderkamer, bureau en/of dressingkamer. De ‘masterbedroom’ is gelegen op de achterzijde van de woning en heeft plaats voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast.

De achtertuin i

Neem contact op