Huis te koop

3 slaapkamers 355 vierkante meters

Immoweb code : 9054452
Immoweb code : 9054452

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
355 vierkante meters bewoonbare ruimte
12855 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante villa met paardenstallen in Rummen

Riante villa met paardenstallen gelegen op een prachtig aangelegd perceel van 1ha 28are 55ca in het landelijke Rummen (Geetbets). 

Deze eigendom heeft een bewoonbare oppervlakte van ruim 355m² en is als volgt ingedeeld:
Kelder: deels onderkelderd met voorraadruimtes en een cv-ruimte.
Gelijkvloers: statige inkomhal met apart toilet, bureau/slaapkamer, woonkamer met eetplaats, volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend de veranda.
1ste verdieping: nachthal met toegang tot 3 slaapkamers, een bureauruimte (of dressing of kinderkamer) en badkamer met alle comfort (ligbad en douche).
Zolderverdieping: deze is toegankelijk via een vaste trap en beschikt over een hal met toegang tot 3 op te frissen zolderkamers.Tuin: volledig omheind per ceel. Via de mooi aangelegde oprijlaan bereikt men de woning, garages (2 auto's), het binnenplein en het terras.

Extra's: perfect voor paardenliefhebbers, de paardenstallen (3 boxen) geven onmiddellijk toegang tot de weide. Afwerking interieur met hoogwaardige materialen: massief parket en granieten tabletten. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd.

Dit landhuis is perfect voor degene die graag landelijk woont en toch vlot de centra van Sint-Truiden, Herk-de-Stad en Hasselt wilt bereiken.

Neem contact op