Huis te koop

2 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 7370919
Immoweb code : 7370919

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
516 vierkante meters grond

Omschrijving

Knusse woning met twee slaapkamers in Genk

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Genk staat een knusse halfopen woning te koop. Het is een gezellig huis met een karakteristieke uitstraling. De woning heeft twee slaapkamers, een tuintje met terras en een centrale ligging in Genk.

De benedenverdieping heeft aan de voorkant van de woning een mooie keuken. Een gezellige plek met een tof uitzicht tijdens het koken! Via de nieuwe keuken loop je in de oudere bijkeuken. Meer naar de achterkant toe vind je een opbergruimte en de toegang tot de tuin. Je loopt hier naartoe via een halletje. De tuin is voorzien van een aangelegd terras. Bovendien heeft dit tuintje een bijzonder verleden. Vroeger was hier een mijnmuseum! Ben je al nieuwsgierig? Terug binnen vind je via de hal een badkamer met douche en lavabomeubel. Het toilet is apart.

Aan de voorkant van de woning vind je de gezellige leefruimte voorzien van een groot raam. Via de trapjes loop je naar de bovenverdieping. Op deze verdieping vind je twee zeer gezellige slaapkamers.

De woning heeft verschillende troeven. Het perceel is 5a 10ca groot. Overal vind je dubbel glas, er is verwarming op aardgas en het raamwerk is in 2010 geplaatst. Bovendien beschikt de woning over twee garageplaatsen, zo staan je auto’s veilig en droog.

Ben je op zoek naar een toffe woning met twee slaapkamers, een leuk tuintje en een dubbele garage? Laat

Neem contact op