Huis te koop

820000€

6 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 9204381

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
202 vierkante meters grond

Omschrijving

Modern herenhuis met tal van mogelijkheden op toplocatie

Dit statig herenhuis met tal van mogelijkheden in het centrum van Gent werd in de jaren 90 verbouwd door Architect José Van Hee. Het pand is uiterst geschikt voor: een groot gezin, een vrij beroep een zelfstandige. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal beschikbaar op wandelafstand.
Deze brede woning heeft een ruime centrale hal die uitmondt in een lichtrijke veranda die toegang verleent tot de keuken en ruime leefruimte (living en eetplaats). Beiden kijken uit op de grote tuin met vijver. De tuin heeft tevens een fietsberging en een berging (in totaal 12 vierkante meter). Op het gelijkvloers is er ook nog een wasplaats, een bureau, een vestiaire en een toilet. Op de eerste verdieping hebben we drie 3 ruime kamers. Een ervan is ingericht als slaapkamer met ingebouwde kasten en een eigen badkamer met ligbad en lavabo. De 2 andere kamers kunnen dienstdoen als bureau of slaapkamer. De slaapkamer en het bureau achteraan geven uit op het ruime westen-gericht terras dat baadt in de avondzon. Verder is er apart toilet.
De tweede verdieping heeft een ruime hal die toegang geeft tot een kamer met mezzanine en berging. De twee grote duplex slaapkamers zijn uitgerust met bureau en ingemaakte kasten. Alle ruimtes hebben veluxramen. Verder zijn er nog een doucheruimte, een badkamer en een toilet. Immo gelieve zich te onthouden.

Neem contact op