Huis te koop

258000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 9356132
Immoweb code : 9356132

Overzicht

3 slaapkamers
72 vierkante meters grond

Omschrijving

Rijhuis met 3 verdiepingen en tuin (ONDER COMPROMIS)

UPDATE: ONDER COMPROMIS.

Rijhuis met gelijkvloers, 3 verdiepingen en tuin in doodlopende, net opgewaardeerde straat. Rust op amper 10 minuten fietsen van centrum Gent.

0 - eetkamer + keuken + badkamer + tuin
1 - slaapkamer + salon
2 - grote ruimte over de hele oppervlakte van het huis
3 - slaapzolder (met 2 dakvensters)

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=kOyP1dWzotw

De voorbije jaren zijn volgende werken reeds uitgevoerd: schilderwerken gevel, nieuwe ramen straatzijde, nieuwe voordeur, nieuwe dakvensters (3), zolder afgewerkt tot slaapkamer, keuken, lichtraam naar laatste ruimte.

Volgende (en laatste) werk op de planning (nog niet uitgevoerd): verhuis van de laatste ruimte op de gelijkvloers (badkamer) naar de eerste verdiepin g, zodat de laatste ruimte gelijkvloers een salon kan worden, idealiter met schuifraam naar de tuin.

TUIN is nu enkel toegankelijk via 1ste verdieping. Naast het eigen aangekochte perceel (28m2), is er ook het pacht over de 2 tuinen rechts (van eigenaars die tuinen niet aankochten). Ook is er momenteel een collectief project met de buren: er hangen 6 tuinen aan elkaar zonder omheining, met één grote, ruime tuin tot gevolg. Iedereen is verantwoordelijk voor het eigen deel. Aan de nieuwe eigenaar om hier al dan niet verder in mee te stappen.

Ik heb hier 10 jaar graag gewoond en verhuis nu om boven mijn zaak te gaan wonen. Mijn fijne buren hopen op leuke nieuwe bewoners ;-)

Neem contact op