Huis te koop

435000€

4 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 9409364
Immoweb code : 9409364

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
71 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE Karaktervolle woning aan het hippe Dok Noord

Instapklare, lichtrijke woning vlakbij het historisch centrum
Dit recent gerenoveerde rijhuis bevindt zich in de bruisende buurt tussen Dok Noord en Oudburg. Het huis heeft een Mobiscore van 9,5/10 en ligt dus vlakbij winkels,
scholen, openbaar vervoer en gezellige restaurantjes en cafés. Op 5 minuten wandelafstand van het Patershol.
De woning beschikt over een mooie traphal met apart gastentoilet. Op het gelijkvloers bevinden zich bovendien een lichtrijke woonkamer, fraai vernieuwde keuken en doucheruimte. De woonkamer en keuken kijken uit op de zonnige stadskoer.
Op de eerste verdieping is de eerste slaapkamer en vernieuwde badkamer met inloopdouche en toilet. Daarnaast is er op deze verdieping een leuk dakterras!
Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers.
De ruime zolder is volledig vernieuwd en voorzien van vier (Velux)dakramen. Hij kan gebruikt worden als extra woonkamer, slaapkamer of als rustige thuiswerkplek.
Het huis heeft een EPC van 212 kWh/m3: de vloer, tussenvloeren en het dak zijn geïsoleerd, de ramen zijn van dubbelglas. De authentieke elementen, het houten schrijnwerk en de prachtige trap maken van dit huis een echt pareltje!
Dit is de ideale woning voor een gezin met twee (of drie) kinderen, voor studerende kinderen of als co-housing project.
Bezoekdag na afspraak op zaterdag 10 juli tussen 09.00 uur en 12.00 uur en tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Contacteer Anton op het nummer 0493/49.78.65 of mail naar [email protected]
Geen immo

Neem contact op