Herenhuis te koop

439000€

3 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 9062537

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
110 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentiek herenhuis nabij centrum Halle

Authentiek herenhuis met drie slaapkamers, een oppervlakte van ± 220 m² en een ideaal Zuid-georiënteerde stadstuin.
Het huis bestaat op het gelijkvloers uit een grote inkomhal, een woonkamer, een eetkamer en een grote keuken die uitgeeft op het terras. Op de eerste verdieping; een gastentoilet en een grote slaapkamer, alsook de badkamer met ligbad, douche en twee wastafels. Op de tweede verdieping; twee ruime slaapkamers en vaste trap naar de bovenste verdieping die momenteel dienst doet als zolder, maar verder kan afgewerkt worden tot bijkomende slaapkamer(s) of bureau. De woning beschikt tevens over een ruime kelder met stockageruimte en wasplaats. Centrale verwarming op gas.
Een aantal troeven op een rijtje: de authentieke elementen zoals de hardhouten bevloering en hoge plafonds met mouluren werden bij de renovatie bewaard. De vernieuwde blauwe stenen vloeren, de dubbele beglazing, de nieuwe gasketel en het unieke karakter die deze woning uitademt.
Er is tevens een mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op 20 meter.
Deze charmante woning is gelegen op wandelafstand van het station van Halle, de winkelstraat en sport- en ontspanningsmogelijkheden. Bekijk ook zeker de virtuele rondgang (https://360.zibber.be/share/collection/7PjHs?fs=1&vr=1&initload=0&autorotate=0.24&thumbs=2&info=0&logo=-1) of contacteer ons snel voor een bezoek ter plaatse!
De woning is momenteel verhuurd.

Neem contact op