Huis te koop

549000€

Immoweb code : 9253522
Immoweb code : 9253522

Overzicht

Omschrijving

Woning nu ingericht als restaurant op een perceel van circa

Het recente pand omvat een restaurant en woongelegenheid. Het eigendom is rustig gelegen in Ham en verkeert van gelijkvloers tot dak in perfecte, instapklare staat. Op het eerste verdiep is er een ruime woongelegenheid met bureau, badkamer en 4 slaapkamers. Het restaurant kan terug omgevormd worden tot leefruimte en inpandige garage.

Gelijkvloers

U betreed het restaurant centraal in het gebouw en ziet meteen de ruime, gezellige verbruikszaal. Het restaurant is uitgerust met een open keuken en verschillende aparte voorbereidingsruimtes. U wordt meteen verrast door de ruimte. Hier kan u rustig tafelen en nagenieten met uw tafelgenoten.
De keuken is voorzien van een uitgebreide toog met koelcellen en een volledig ingerichte keuken. De sanitaire ruimte is gescheiden voor dames en heren.

Eerste Verdieping

Via een centrale trap krijgt u toegang tot het woongedeelte. Dit is op de eerste verdieping voorzien van bureau, 4 slaapkamers, woonruimte en ruime badkamer met bad en douche.

Buiten

Achteraan is er een ruim terras aangelegd waar je optimaal kan genieten van de rustige omgeving. Verder is er vooraan en achteraan voldoende parking voorzien voor de klanten.

Buitengewone kenmerken

- Schitterende, rustige locatie
- Volledig instapklaar, met gebruik van de beste materialen
- Mogelijkheid tot aankoop van inboedel (koelcellen en dergelijke)
- Ideaal om wonen en werken te combineren
- B&B mogelijkheden
- ruime parkeergelege

Neem contact op