Huis te koop

3 slaapkamers 161 vierkante meters

Immoweb code : 7649484

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
161 vierkante meters bewoonbare ruimte
328 vierkante meters grond

Omschrijving

Ideale starterswoning: gerenoveerd rijhuis met zuidelijke tu

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -
In Kermt, op de Diestersteenweg, staat een tof rijhuisje te koop. De woning werd gebouwd in 1930 en werd in 2010 eens goed onder handen genomen. Het huisje is nu helemaal instapklaar en op zoek naar nieuwe eigenaars!

Je komt binnen in de ruime entree. Rechts vind je de leefruimte. Deze is 36 m2 groot en kijkt uit op het zuidelijke terras met tuin. Achter de woonkamer vind je de keuken, deze is volledig geïnstalleerd en geniet van heel wat opbergruimte. Achter de keuken vind je een berging en waskot. Via de keuken loop je naar buiten. De woning heeft een knap aangelegd terras van mooie blauwe steen. Ideaal om te genieten van de zomerzon! Achter het terras vind je een zalig stadstuintje van 160 m2: onderhoudsvriendelijk en toch wat groen. Ideaal toch? Terug binnen vind je nog een kelder en gastentoilet.

Deze woning heeft twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers van respectievelijk 13,68 m2 en 11,4 m2. Hiernaast ligt de vernieuwde badkamer met ligbad en douche, toilet en dubbel lavabomeubel. Deze verdieping is volledig voorzien van steentapijt. Op de tweede verdieping ligt laminaat en vind je een derde slaapkamers. Dit is de grootste van maar liefst 21,7 m2. Je vindt hier verder nog een opbergruimte. Ideaal om wat ‘zolderspulletjes’ te plaatsen.

Deze woning heeft heel wat troeven. Hier staan ze even op een rij

Neem contact op