Huis te koop

249000€

3 slaapkamers 253 vierkante meters

Immoweb code : 8904909

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
253 vierkante meters bewoonbare ruimte
1959 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentiek herenhuis met vergezicht in het pittoreske Hersta

Welkom in het kleinste, en misschien ook wel het gezelligste dorp van België. Op weg naar dit prachtige dorpje wanen we ons ergens diep in Frankrijk. Prachtige vergezichten, een glooiend landschap en vooral veel rust.
Deze unieke herenwoning heeft nog tal van prachtige authentieke elementen: mooie lambriseringen, prachtige moluren en fantastische vloeren. Je vindt het hier allemaal terug. Deze woning kan je met de nodige aandacht terug omtoveren tot een unieke en stijlvolle herenwoning.

Indeling gelijkvloers:
We komen binnen langs de dubbele toegangsdeuren en betreden zo de mooie inkomhal. Deze bevindt zich centraal in de woning. Van hieruit kunnen we verder naar een eerste ruimte aan de rechterzijde. Het 3 meter hoge plafond zorgt hier, net zoals in elke kamer, voor een extra aangenaam ruimtelijk gevoel. Aanpalend vinden we de keuken terug, deze ruimte is op de tuin georiënteerd en voldoende ruim. Aan de andere zijde van de gang bevinden zich nog twee kamers die in elkaar overgaan, goed voor een totale oppervlakte van 28m2. Verder bevindt zich nog een toilet en de toegang tot de kelder op deze verdieping. Doorheen deze verdieping geniet je van authentieke lambriseringen, vloeren en schouwen.

Indeling eerste verdieping:
Deze verdieping geeft plaats aan drie ruime slaapkamers van liefst 25m2, 20m2 en 14m2. Verder bevindt zich hier ook een ruime badkamer van 14m2.

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en geeft nog plaats aan 80m2 aan slaap-, h

Neem contact op