Villa te koop

975000€

4 slaapkamers 308 vierkante meters

Immoweb code : 9390162
Immoweb code : 9390162

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
308 vierkante meters bewoonbare ruimte
1500 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig landhuis met authentieke afwerking

Deze prachtige woning heeft mooie waardevolle authentieke elementen. De vloeren op het gelijkvloers en verdiep zijn prachtig uitgekozen met in de hoofdslaapkamer een houten vloer van 300 jaar oud. Bijna elke deur is uniek en sluit mooi aan bij het geheel. Een gewelfd plafond in de traphal past in het geheel plaatje. Zo zijn er ook gietijzeren radiatoren, mozaïek muurbezetting, terracotta vloeren, stenen vloer met parket effect, prachtige gecombineerde inbouwkasten, koperen afvoerpijpen en 2 authentieke stenen tuinbanken.
De ruime inkomhal geeft toegang tot het woongedeelte en de garage. Op het gelijkvloers bevindt zich een gezellige zomer living met toegang naar het terras, de keuken en de winterliving. De winterliving is uitgerust met een spekkachel. De compacte keuken is ingedeeld in een kook- en eetgedeelte.
Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 gastenkamer en 1 hoofdslaapkamer met ruimte voor een dressing. Een lichtrijk bureau kan omgevormd worden tot 4de slaapkamer. De hoofdbadkamer is uitgerust met toilet, dubbele lavabo en een prachtig ligbad. Een regen- doucheruimte met wc en lavabo zijn een aangename meerwaarde.
Er zijn zijdelinkse 2 volledige zolderbergingen voorzien en een zolder bereikbaar met een luik.
De tuin is onderhoudsvriendelijk en heeft een klein moestuintje.
Er is een dubbele inpandige garage toegankelijk via de inkomhal en het terras. Het terras is deels overdekt en is voorzien van een ingebouwde BBQ.

Neem contact op