Huis te koop

369000€

4 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 9247778

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
254 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/11/2021

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers en gezellige tuin

In een rustige straat in Hoboken vinden we deze aangename en gezellige woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime kelder. De zonnige tuin is west gericht met een recent aangelegd terras. De leefruimte is verbonden aan de open, geïnstalleerde keuken.
Trams, bussen, alsook een treinstation zijn nabij gelegen. De woning is centraal gelegen, snelwegen zijn vlot bereikbaar.
De woning kreeg 6 jaar geleden een grondige opfrisbeurt.
Voor het huis is er een een leuke voortuin met tal van mogelijkheden om bv fietsen te stallen. Er is de mogelijkheid om in nabijgelegen straat een garage aan te kopen.
GEEN IMMO AUB
U kan een afspraak maken per mail op [email protected] We betreden de woning via de inkomhal met toegang tot de kelder. De woonruimte is volledig open, met parketvloer. De keuken is volledig geïnstalleerd. De openhaard op gas zorgt voor instant warmte en gezelligheid. Met een grote schuifdeur kom je via de ruime veranda in de zonnige tuin.
Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 momenteel gebruikt wordt als bureau. Er is een badkamer met douche en een apart toilet. Op de 2e verdieping zijn er eveneens 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een aparte ruimte voor wasmachine en droogkast.
De woning is volledig onderkelderd.

Neem contact op