Huis te koop

3 slaapkamers 242 vierkante meters

Immoweb code : 10525459
Immoweb code : 10525459

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
501 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE - Verzorgde en degelijke vrijstaande woning op 5a01

IN OPTIE - Deze bijzonder verzorgde vrijstaande woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 242 m² (netto, incl. garage en kelder) is gelegen op mooi west-georiënteerd perceel van 5a 01ca, langs de Romershovenstraat ter hoogte van nummer 52. Romershoven is een aantrekkelijke landelijke deelgemeente van Hoeselt, waar het zeer aangenaam om wonen is en waar iedereen iedereen nog kent. De laatste jaren is deze locatie zeer gegeerd onder meer voor de mooie groene omgeving en de rust, hetgeen men kan zien aan tal van mooie woningen en reeds gerenoveerde hoeves die hier het straatbeeld kenmerken.

Ondanks deze landelijke ligging komt men al na een tweetal kilometer rijden in het centrum van Hoeselt waar men alles kan vinden zoals scholen,winkels, bakkers, slager, supermarkten en de oprit E313. Op een tiental minuutjes komt men in het centrum van Bilzen of Diepenbeek.

De woning is technisch zeer goed in orde dankzij regelmatige renovatie- en verbeteringswerken. Bijkomend laat de uitstekende staat van ondehroud toe om hier zeer snel in te huizen zonder dat zware kosten aan de orde zijn.

INDELING:

GELIJKVLOERS
de nette gevel, de mooie voortuin en de met kasseitjes aangelegde inrit geven al onmiddellijk een zeer verzorgde indruk, die men zonder twijfel verder zal opdoen in de hele woning. Via de inkomhal - met toilet en trap naar de verdieping - komt men in de woonkamer in L-vorm, ingedeeld met eet- en zitruimte met gezellige houtkachel. Vanuit de apa

Neem contact op