Huis te koop

3 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 10527298
Immoweb code : 10527298

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
584 vierkante meters grond

Omschrijving

Deels gerenoveerde halfvrijstaande woning op 5a 84ca in land

*** Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/hoeselt/7818006 voor de volledige advertentie met alle foto's en simulaties ***

Deze deels genoveerde split-level woning is gelegen langs de Paneelstraat ter hoogte van nummer 3, op een zuidwest gericht perceel met een oppervlakte van 5a 84ca. De zone achter de woning heeft de bestemming agrarische gebieden gekregen, zodat de rust en het vrije uitzicht op de achterliggende groene omgeving bewaard zal blijven. Hier is het heerlijk rustig om wonen, doch bereikt men het centrum van Hoeselt na enkele minuutjes rijden. In deze gemoedelijke gemeente vindt men alles wat men nodig heeft zoals supermarkten, bakkers, scholen, eetzaakjes etc.De E313 en omliggende steden en gemeentes zoals Bilzen en Diepenbeek zijn vlot bereikbaar.

Tussen 2017 en heden werden al een aantal belangrijk renovatiewerken zeer degelijk en professioneel uitgevoerd, met inbegrip van volgende structurele werken:
vernieuwing sanitaire af- en aanvoerleidingen, vernieuwing elektrische installatie, CV, zonneboiler, plakwerk, ramen en buitendeuren, chape en isolatie van de vloeren, afwerking van de vloeren, voorbereidende werken badkamer,..
Deze woning kan vrij snel afwerkt worden mits uitvoeren van volgende kleinere werken:
- isolatie spouw
- isolatie zoldervloer
- afwerking badkamer © verschillende materialen reeds ter beschikking
- afwerking twee slaapkamers
- afwerking tuin

Neem contact op