Huis te koop

446900€

3 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 8614937

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
749 vierkante meters grond

Omschrijving

BIJNA ENERGIE NEUTRALE NWB- WONING met ZONNEPANELEN (HOB)

(Lot 1) Nabij de Willebroekse vaart met de bekende fiets- en wandelroutes. De investering op een mooi diep perceel van 749 m2 bedraagt 446.900 €. Voor hetzelfde geld woont u in een SUPER ENERGIE ZUINIGE zorgeloze onderhoudsvrije nieuwbouwwoning volgens de laagste BEN (Bijna Energie Neutrale) normen en voldoet hiermee aan de strenge energie eisen, tevens eindnormen, vanaf 2021. Supergeïsoleerd, ZONNEPANELEN en 3 DUBBEL GLAS en eigen regenwater leiding voorziening. U vermijdt hoge energie- en waterrekeningen, voor nu en in de toekomst, en spaart hiermee het milieu en vermindert uw maandelijkse lasten. Een door U gewenste indeling is nog bespreekbaar binnen de mogelijkheden van de constructie evenals een aangepast of gewenst eigen ontwerp. Afwerking sleutel op de deur volgens gepersonaliseerd lastenboek met uw eigen nieuwe materialen en kleur- en stijlkeuze.
Indeling BG: entreehal, toilet, ruime woonkamer met open keuken, grote berging met wasplaats, inpandige garage.
Indeling 1e verdiep: 3 ruime slaapkamers, wasplaats, badkamer met bad en inloop douche en toilet, dubbele wastafel, nachthal.
Zolderverdiep met mogelijkheid 4e slaapkamer.

Uw nieuwe woondroom, waarom zou u genoegen nemen met een bestaande woning met de (oude) keuzes en materialen van een ander??
VRAAG NAAR DE VOLLEDIGE PRESENTATIE…

Neem contact op