Manoir te koop

1295000€

7 slaapkamers 450 vierkante meters

Immoweb code : 7377078
Immoweb code : 7377078

Overzicht

7 slaapkamers
450 vierkante meters bewoonbare ruimte
10000 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerestaureerde herenboerderij

Te koop in Italië - Le Marche: Op een heuvel en volledig omringd door prachtige wijngaarden, gouden koren- en zonnebloemvelden, ligt deze 150 jaar oude gerestaureerde herenboerderij. Deze plek biedt prachtige vergezichten en de lucht is er nog zuiver en gezond.

Het huis is verwijderd van de toeristische drukte en men kan van hieruit de kleine dorpjes ontdekken waar het leven nog traag zijn gang gaat zoals 50 jaar geleden.

Op 5 minuten van het dorp Isola Del Piano, 30 minuten van de Adriatische Kust, 30 minuten van Urbino, 1uur van Ancona Airport is het een uitstekend uitgangspunt om de authentieke regio Le Marche te ontdekken, het verborgen juweel van Italië.

De restauratie startte in 2012 en werd voltooid in 2015. Sublieme afwerking met hoogwaardige materialen!
Het huis telt 7 kamers met volledig ingerichte badkamers en dressing. De stijl aan de buitenkant werd behouden aangezien het huis als beschermd goed staat ingeschreven bij de Italiaanse Dienst Culturele en Historische Zaken.

Binnenshuis werd een volledige reorganisatie van indeling doorgevoerd, die beantwoordt aan een comfortabele en minimalistische stijl met respect voor traditie en oog voor detail, gebaseerd op strakke lijnen, eenvoud en pure materialen, zoals oude stenen, eiken balken en cotto. Het zwarte Modulnova keukenblok is het kloppende hart van het huis.

De 7 kamers en badkamers zijn geheel in stijl gerenoveerd, met als hoofdtoon wit en beige. Ze zijn allen bewust ruim gecreëerd en ad

Neem contact op