Huis te koop

291505€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 9289846
Immoweb code : 9289846

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime moderne nieuwbouwwoning

Ruime en moderne nieuwbouwwoning in een kindvriendelijke verkaveling te Izegem.


De woning heeft een praktische indeling met op het gelijkvloers inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met open keuken (naar keuze – verschillende opstellingen mogelijk - budget 9.075€ inbegrepen in de verkoopprijs) en garage.

Ook op de verdieping vindt u alle comfort dat u nodig heeft : 3 ruime slaapkamers (waarvan één met dressing), afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad, inloopdouche en badkamermeubel met dubbele lavabo. Met een vaste trap naar de ruime zolder leent de woning er zich perfect toe om extra slaapkamers, een tweede badkamer en/of een bureau te voorzien. De woning is instapklaar en volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen. Keuken naar keuze, budget 9.075 € inbegrepen in verkoopprijs. Vaste trap naar zolder.

De woning werd voorzien van vloerverwarming, een regenwaterpomp, hoogrendementscondensatieketel, ventilatiesysteem C+ 3.0. en zonnepanelen dewelke de woning uiterst energievriendelijk maken. De woning beschikt over een gezellige omheinde tuin met aangelegd terras.

De woning bevindt zich centraal in deze rustige verkaveling, vlak aan de groenzone met speelplein en extra parkeergelegenheid. Ondanks de rustige omgeving heeft de woning toch een heel goede bereikbaarheid via de N36 en op slechts 5 minuten van de E403. Scholen, centrum en station bevinden zich op fietsafstan

Neem contact op