Huis te koop

3 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 9289967
Immoweb code : 9289967

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
275 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare nieuwbouwwoning

Ruime en moderne nieuwbouwwoning in een kindvriendelijke verkaveling te Izegem.

De woning heeft een praktische indeling met op het gelijkvloers inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met open keuken (naar keuze – verschillende opstellingen mogelijk - budget 9.075€ inbegrepen in de verkoopprijs) en wasberging.

Ook op de verdieping vindt u alle comfort dat u nodig heeft : 3 ruime slaapkamers, afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad, inloopdouche en badkamermeubel met dubbele lavabo. De zolder is toegankelijk via een zolderluik.

De woning is instapklaar en volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen. De afwerkingsmaterialen kunnen nog vrij gekozen worden volgens de vooruitgang van de werkzaamheden. De woning werd voorzien van een regenwaterpomp, hoogrendementscondensatieketel, ventilatiesysteem C+ 3.0. en zonnepanelen dewelke de woning uiterst energievriendelijk maken. De woning beschikt tevens over een gezellige omheinde tuin.

De woning bevindt zich centraal in deze rustige verkaveling, vlak aan de groenzone met speelplein en extra parkeergelegenheid. Ondanks de rustige omgeving heeft de woning toch een heel goede bereikbaarheid via de N36 en op slechts 5 minuten van de E403. Scholen, centrum en station bevinden zich op fietsafstand.

Dit pand maakt deel uit van een project

Neem contact op