Huis te koop

6 slaapkamers

Immoweb code : 7441117
Immoweb code : 7441117

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
257 vierkante meters grond

Omschrijving

2 woningen met oneindig veel mogelijkheden

Deze 2 naast elkaar gelegen rijwoningen bieden en mooie opportuniteit als investering of als kangoeroewoning. Met een grondige renovatie kunnen deze 2 panden ook samengevoegd worden tot 1 geheel of opgesplitst worden in 4 kleine eenheden, dankzij de 4 huisnummers.

De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig:
De linkse woning biedt enorm veel ruimte door zijn achtergelegen atelier met zolder en is ideaal voor een zelfstandige activiteit of een hobby, die de nodige ruimte vereist. Bijkomend zijn er reeds 4 slaapkamers aanwezig.
De rechtse woning heeft een gezellig terras en veel lichtinval. De rijwoning herbergt reeds een grote keukenruimte en de mogelijkheid om 4 slaapkamers en een dressing te creëren. Door de 2 leefruimtes beneden kan er daar ook een handelsactiviteit uitgevoerd worden of een enorme open leefruimte (50 m²) gemaakt worden.

EXTRA TROEVEN: Zeer vlotte bereikbaarheid / Verrassend ruime vertrekken / Dubbele beglazing / Gezellig en zonnig terras / Oneindig veel mogelijkheden: 1, 2 of 4 woningen, zelfstandige activiteiten, hobby,...

Neem contact op