Huis te koop

769500€

3 slaapkamers 213 vierkante meters

Immoweb code : 8695787

Overzicht

3 slaapkamers
213 vierkante meters bewoonbare ruimte
433 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueuze halfopen bebouwing te Westkapelle

Binnen het kleinschalige project "Magna Frisia" stellen wij u deze halfopen bebouwing voor met op de gelijkvloerse een garage (bijkeuken aan de garage) en voorliggend twee staanplaatsen, een grote inkomhal met een afzonderlijk toilet, een grote living en eetplaats, open ruime keuken, terrassen en tuin. De bebouwbare oppervlakte bedraagt 213m2 en de totale grondoppervlakte is 433m2. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers met twee badkamers en twee toiletten, de hoofdslaapkamer heeft voorzieningen voor een dressing. Desgewenst kan men nog gebruik maken van de zolder als extra bergruimte of andere functies.

Door de locatie, tijdloze en hoogwaardige architectuur heeft deze woning een sterke meerwaarde als investering, tweede verblijf en uiteraard als permanente woning. Daar deze woning in een tweede lijn gebouwd wordt is het bijzonder rustig en heeft men veel privacy.

De afwerking is hoogwaardig (lastenboek op aanvraag verkrijgbaar) en de bouwheer voorzien een binnenhuisontwerpster waar u ten allen tijde beroep kunt opdoen om uw woning naar eigen gevoel in te richten en te laten afwerken.

Mocht u verdere interesse hebben gelieve contact op te nemen met dhr. Van Keymolen Lodewijk via 0475/24.59.79 of op [email protected]

Neem contact op