Huis te koop

3 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 7368839
Immoweb code : 7368839

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met drie slaapkamers en tuintje

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Koersel, in de Hospitaalstraat staat een leuk appartement te koop met drie slaapkamers. Het zal je meteen opvallen: is dit een appartement? Het voelt eerder aan als een benedenwoning. De woning werd gebouwd in 2005 en heeft een schitterende ligging. Je woont in een prachtige, residentiële wijk, omgeven door rust. Maar, met een vlot bereikbare ligging vlakbij de autostrades.

Aan de linkerkant van de woning vind je de voordeur. Via een hal loop je de leefruimte binnen. De leefruimte heeft een L-vorm en is maar liefst 40 m2 groot. De woonkamer is ruim genoeg voor een salon- en eetkamergedeelte. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van rolluiken. Via de eetkamer loop je naar de keuken. Deze keuken is zeker een troef van het pand. De keuken is gezellig ruim en praktisch ingericht. De keuken geeft toegang tot de kelder, ideaal om wat voorraad kwijt te kunnen. De kelder biedt genoeg opbergplek. In appartementen heb je soms problemen met te weinig opbergruimte, daar heb je hier geen last van.

Achter de leefruimte vind je een nieuwe hal. Hier vind je een buitendeur naar de tuin. Verder beschik je over drie ruime slaapkamers van respectievelijk 12 m2, 12 m2 en een master bedroom van 15 m2. De badkamer heeft een ligbad, toilet en lavabomeubel.

De allergrootste troef? Die vind je helemaal achteraan. Je geniet hier van een zalig tuintje m

Neem contact op