Huis te koop

4 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 7804168
Immoweb code : 7804168

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
393 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle halfopen woning 4 slpk, garage in groen KORTRIJK

WORDT DIT UW THUIS IN HET GROEN? Uw slimme vastgoedinvestering?
Langwater in Kortrijk is een unieke woonomgeving op een toplocatie, waar u kunt "Stedelijk Leven in het Groen". Stijlvolle halfopen woning (85) met garage, 4 slpk, leefruimte met veel licht en rondom zicht op tuin. Zolder met potentieel. In Langwater vindt u ook een park, waar het heerlijk ontspannen is. En toch zijn de stad Kortrijk, Zwevegem en de oprit vlakbij gelegen, alle nuttige voorzieningen liggen om de hoek. De doordachte architectuur en hoogwaardige afwerking van de woning met kwaliteitsmaterialen maken het verschil.
WELKOM in Langwater, waar stad en natuur harmonieus samenvloeien! Wij kijken er naar uit om uw woondroom waar te maken, bel ons. LOT 85 inpandige gara In Langwater zijn er zowel halfopen, gesloten als koppelwoningen, net als villa’s. Allen karaktervol en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uw droomwoning bouwen wij op maat. U kiest natuurlijk steeds zelf uw perfecte keuken, ideale badkamer en tegels.
Uw nieuwe woning biedt een zee van ruimte en comfort, is rustig gelegen en toch vlot bereikbaar. Werkgelegenheid in de buurt (Evolis, Kennedypark, AZ Groeninge,...). Dankzij het oprittencomplex Kortrijk-Oost bent u zo op de E17 en N8. Kinderopvang, school en sportcomplex bevinden zich op wandelafstand, net als dokterspraktijk, apotheek, pizzeria en bakkerij. Handig!
Wij begeleiden u graag persoonlijk bij het realiseren van uw woon-of investeringsdroom. Bel ons. WWW.LANGWATER.BE

Dit pand maakt deel uit van het project Wonen in LANGWATER

Neem contact op