Huis te koop

4 slaapkamers 176 vierkante meters

Immoweb code : 9134747
Immoweb code : 9134747

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
176 vierkante meters bewoonbare ruimte
527 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en tuin

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en tuin op een perceel van 5a27ca.
Deze degelijke woning is rustig gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Groot-Vorst op wandelafstand van winkels, school en openbaar vervoer en op minder dan 5 min. van het op-/afrittencomplex Geel-Oost van de autosnelweg E313 .

De indeling van de woning is als volgt :
Gelijkvloers : via de inkomhal heb je toegang tot de ruime living met open haard en de keuken met ontbijthoek. Vanuit de keuken kom je in een sas met links een toilet met lavabo en rechts van het sas de badkamer met ligbad en aansluiting voor wasmachine/droogkast. De voorraadkelder ligt vlakbij de keuken en voorziet in extra opbergruimte.
Verdieping 1 : in de inkomhal bevindt zichd e trap die je naar de eerste verdieping brengt. De nachthal geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers.
Via een vaste trap bereik je de zolder waar een vierde slaapkamer is voorzien. De zolderruimte biedt nog extra mogelijkheid tot uitbreiding van de woon/slaapfunctie.
In de tuin bevindt zich een aparte garage. In de aanbouw achter de woning is een grote berging voorzien waar zich de cv-installatie bevindt. In de Oostgerichte tuin - die volledig omheind is - is het aangenaam vertoeven.

Kortom : Bent u op zoek naar een goedgelegen, degelijke woning met 4 slaapkamers en het potentieel om hier een knappe gezinswoning van te maken contacteer ons dan voor een vrijblijvend bezoek op 014/54.25.00

Neem contact op