Huis te koop

5 slaapkamers 151 vierkante meters

Immoweb code : 11067221
Immoweb code : 11067221

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
151 vierkante meters bewoonbare ruimte
546 vierkante meters grond

Omschrijving

ERA TOPIMMO - VERKOCHT

ERA TOPIMMO heeft het genoegen dit huis met 4 gevels te presenteren, gebouwd in 2010 en gelegen in het dorp Louftémont. Dit huis biedt een ideale en centrale nabijheid: 10km van de Luxemburgse grens, 40-45km van Ettelbruck en Diekirch, 21km van Aarlen, 10km van Martelange, 16km van Neufchâteau, 28km van Libramont en Bastogne.

Indeling :
Inkomhal, volledig ingerichte keuken die uitgeeft op een lichte woonkamer, bijkeuken, apart toilet, 5 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond met en-suite badkamer met douche, een tweede badkamer met douche en een ruime nachthal waardoor een salon/kantoorruimte gecreëerd kan worden. 
Een aangelegde tuin op het zuiden en zuidwesten met ononderbroken uitzicht over het platteland en een tuinhuisje maken het geheel af.

Technische informatie: Uitstekend PEB B, elektriciteit CONFORMS, fotovoltaïsche panelen, pelletkachel 12KW, regenwatertank.

Mogelijkheid tot verminderde registratierechten onder bepaalde voorwaarden.
Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend.

Neem contact op