Huis te koop

4 slaapkamers 232 vierkante meters

Immoweb code : 7601242

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
232 vierkante meters bewoonbare ruimte
850 vierkante meters grond

Omschrijving

Verrassend ruime open bebouwing met vier slaapkamers

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In een doodlopend straatje, de Boterbloemstraat, staat een gezellige en verrassend ruime woning te koop. Het gaat om een open bebouwing met ideale locatie en inrichting voor een gezin. De woning ligt op een perceel van 8a 5ca en geniet van een zuidoostelijke oriëntatie. In 1981 werd de woning gebouwd, maar recentelijk werd er veel aan gerenoveerd (nieuw dak en nieuwe verwarming).

Je komt binnen in een ruime inkomhal met vestiaire. Rechts vind je de living. De woonkamer geniet van grote raampartijen voor een zalige lichtinval. De living heeft een gezellig sfeertje door de openheid en de oppervlakte van maar liefst 45 m2. In de living vind je links een klein trapje omhoog. Hier beschik je alvast over drie slaapkamers van respectievelijk 11,2 m2, 11,2 m2 en een master bedroom van 16 m2. Bij deze slaapkamers vind je de badkamer met dubbele lavabo en douche, deze ruimte moet nog afgewerkt worden. Terug in de leefruimte vind je verder naar achteren de keuken. Deze is nieuw geïnstalleerd met als pronkstuk een stijlvol gasfornuis van Falcon. De kookliefhebber zal hier zeker zijn slag kunnen slaan. Ook de keuken geniet van grote vensters die uitkijken op de groene tuin.

De tuin van de woning geniet van een zuidoostelijke oriëntatie waardoor je optimaal geniet van de zon. Als je hier op je terrasje gaat zitten, proef je de landelijke rust. Je kijkt namelijk u

Neem contact op