Huis te koop

425000€

253 vierkante meters

Immoweb code : 9279078

Overzicht

253 vierkante meters bewoonbare ruimte
1126 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelegen in het landelijke dorp Ghoy nabij Lessines

Charmant gerenoveerde hoeve uit de 2e helft van de 18de eeuw, met aanpassingen uit de 19de en vroeg 20ste eeuw. Sinds 2012 werd de woning volledig geïsoleerd, uitgebreid en gerenoveerd. 

Vooraan een elektrische poort die toegang geeft tot de ruime tuin en het woonhuis. Via de inkomdeur komen we in de leuke leefruimte. Langs deze leefruimte kunnen we naar twee voutekamers boven de droge kelder (nu ingericht als bureauruimte en zithoek/leeskamer). De bijkeuken is ingericht met kasten, een grote koelkast en vaatwas. In de eetkamer en keuken vinden we een kwaliteitsvol gasfornuis. Achter deze keuken vinden we een volledig nieuwe badkamer met inloopdouche, lavabo's en WC. 

De woning is voorzien van een 19de-eeuwse schuur, bereikbaar via de woning, Deze kan volledig verder uitgebouwd worden tot een zelfstandige wooneenheid (alle technieken zijn voorzien).  Boven de keuken en leefruimte, vinden we via een nieuwe trap twee volledig nieuwe slaapkamers, waarvan één nu als dressing is gebruikt. Ook is hier een tweede badkamer (ligbad, WC,..) We vinden een derde slaapkamer boven de voutekamers, bereikbaar via originele trap. 

De ruime en zonnige tuin zorgen alleen maar voor een meerwaarde!

Kortom een pareltje gelegen in het landelijke Ghoy. Er is een vlotte verbinding naar Geraardsbergen (8km) - Brussel (63 km), met nabije autostrade, ook is er een vlotte treinverbinding.

Neem contact op