Herenhuis te koop

798000€

7 slaapkamers 340 vierkante meters

Immoweb code : 9053376

Overzicht

7 slaapkamers
1 badkamer
340 vierkante meters bewoonbare ruimte
236 vierkante meters grond

Omschrijving

LEUVEN Herenhuis 7 slks én tuin

IMMO3000 heeft dit ruim herenhuis te koop op letterlijk twee minuten wandelen van het station van Leuven. Neem zeker een kijkje naar de videovoorstelling en de 3D-walkthrough op onze website. Naast een topligging beschikt deze woning over een zeer ruimte bewoonbare oppervlakte van wel 340m². De woning wordt gekenmerkt door zijn uitgesproken neorenaissance/ neobarokke stijl en werd ontworpen door architect L. Spéder.

We komen binnen in een riante inkomhal met toegang tot een ruime living en salon, keuken en aparte wc. Naast de keuken nog een ruime bijkeuken beschikbaar. Zowel via de living als de keuken krijgen we toegang tot de west-gerichte tuin. Op de eerste verdieping vinden we de badkamer terug en 2 zeer ruime slaapkamers van 28m² (met apart balkon vooraan) & 20m². Ook hier een tweede, aparte, wc op de gang. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers terug te vinden met wederom een aparte wc op de gang. Op de 3e verdieping nog 2 kamers. Momenteel wordt nog even de laatste hand gelegd aan de kroonlijst aan de voorgevel. Verder nieuwe dakpannen, daken boven bijkeuken en badkamer vernieuwd, elektriciteit conform, beglazing gedeeltelijk vernieuwd en volledig onderkelderd.

Ben je op zoek naar een historische parel met véél ruimte die je nog zelf naar je hand kan zetten? Neem dan gerust contact met ons op via 016 50 3000 of vul een contactformulier in op onze website. Bent u ook eigenaar en u wenst ook met succes uw pand te verhuren of te verkopen ? Maak dan gerust

Neem contact op