Boerderij te koop

575000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 9057145
Immoweb code : 9057145

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
65932 vierkante meters grond

Omschrijving

Boerderij met achterliggende weilanden op ca. 6,5ha

De gemeente Libramont-Chevigny, een grote plaats in de Ardennen en gekend voor één van Europa’s grootste openlucht landbouwbeurzen, herbergt deze boerderij op ca. 6,5ha. Libramont-Chevigny bestaat uit meerdere kleine dorpen en gehuchten, waar het heerlijk wandelen en genieten is van de oude huizen en mooie natuur. De eigendom is uiterst rustig en landelijk gelegen, biedt prachtige vergezichten en is toch heel makkelijk te bereiken via de E411. Het geheel bestaat uit een boerderij met woongelegenheid, meerdere loodsen en achterliggende weilanden.

Het gelijkvloers bestaat uit een keuken met eetplaats, een woonkamer, een badkamer en een berging. De 1e verdieping herbergt 3 slaapkamers en een kleine berging met een vaste trap, die toegang geeft tot de zolder. Verder beschikt de woning over een kelder, 30 zonnepanelen, een grote parking en een aparte garage.

De achterliggende loodsen zijn interessant voor het realiseren van paardenstallen. Aansluitend aan de woning bevindt zich de eerste loods (ca. 500m²), opgedeeld in verschillende grote compartimenten, namelijk veeteeltstallingen en berging. De tweede loods (ca. 300m²) bevindt zich verder achteraan en beschikt eveneens over veeteeltstallingen en een grote hooizolder. Overal is water en elektriciteit aanwezig. De omheinde weilanden achter de woning en de loodsen vormen één aansluitend geheel.

Ten slotte bestaat de mogelijkheid om meerdere hectaren weiland bij te kopen.

Neem contact op