Villa te koop

1995000€

4 slaapkamers 391 vierkante meters

Immoweb code : 9390015
Immoweb code : 9390015

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
391 vierkante meters bewoonbare ruimte
18510 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige hoeve met uniek groen uitzicht.

Deze prachtige, gerenoveerde hoeve is gelegen in een oase van groen en omringd door velden. Werkelijk een uitzonderlijke ligging en een waar paradijs voor een gezin dat in alle rust wenst te genieten van authentieke elementen gemengd met luxe en modern comfort. De oorspronkelijke hoeve werd in ’75 gebouwd. De woning werd door de huidige eigenaars volledig gerenoveerd in 2010 met hoogwaardige materialen en veel gevoel voor stijl.
Zuidwest georiënteerd op een grond van maar liefst 18.515m² en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 391m² (zonder zwembadruimte)

Indeling: Inkomhal met openhaard, vestiaireruimte, dubbel gastentoilet, riante leefruimte ook met openhaard, zeer lichtrijke eetkamer met extra zichthoek met een prachtig zich t op de tuin, bureauruimte met salonhoek, hal naar de keuken voorzien van ingemaakte kasten en persoonslift, tweedelige keuken met luxueuze afwerking, inbouwtoestellen en ontbijthoek, aparte wasplaats, verwarmd binnenzwembad met doucheruimte.
Eerste verdieping: Masterbedroom met ensuite dressingruimte afgewerkt met ingemaakte garderobekasten (waar men ook uitkomt met de persoonslift), grote badkamer, 3 slaapkamers, extra dressingruimte, nachttoilet, sauna met aansluitend een tweede badkamer.
Bijgebouw/schuur ca. 140m²: Garage, loungeruimte met bar, toilet en doucheruimte.
Extra: Alarmsysteem met sensoren, airco in bureauruimte en masterbedroom, dubbele beglazing, grond bestaat uit twee percelen: 1.127m² + 17.383m², EPC: 303 kWh/m²

Neem contact op