Huis te koop

1 slaapkamer 93 vierkante meters

Immoweb code : 8698156

Overzicht

1 slaapkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
47 vierkante meters grond

Omschrijving

** VERKOCHT ** Knappe architectuur te Lievegem

Ontdek dit (ver)nieuwbouwproject in de pittoreske dorpskern van Ronsele met verkoop onder registratierechten. Gelegen op een perceel van om en bij de 87 m² incl. terras draagt bij tot de geschiedenis van Ronsele. Dit karaktervol huis, opgenomen als erfgoedobject, werd met respect voor het verleden gerenoveerd tot een moderne eigentijdse woning. De bewoonbare opp. bedraagt ca 93 m². Het behoud van het mansardedak met afgekante hoektravee, de zichtbare balken in de nok, het z-gerichte terras op 1e verdiep geven deze woning een diep en warm karakter. Het pand voldoet aan de min. ventilatie-eisen en wordt verwarmd met cv op aardgas (condensatieketel). Budget voorzien vr. 3 keukenapparaten Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met vestiaire , het gastentoilet, de badkamer , berging en de slaapkamer. Op het 1e verdiep betreedt u de open keuken annex woonkamer met toegang tot het ruime terras.
Troeven zijn hier de knappe architectuur , de zichtbare balken in de dakconstructie, de uitkijk over het dorpsplein en velden , het aansluitend terras.
Heeft u interesse ? Wij horen het graag en nodigen u vervolgens vriendelijk uit om dit project samen van naderbij te bekijken. Bel ons op het nummer 09 3727616 of op nummer 0474 679205.

De bezichtigingen zijn onder strikte voorwaarden, waarbij social distancing (max. 2 personen) , de handhygiënemaatregelen en het dragen van een mondmasker zullen moeten nageleefd worden.

Neem contact op