Huis te koop

195000€

4 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 10147739
Immoweb code : 10147739

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
1117 vierkante meters grond

Omschrijving

ERA TOPIMMO : VENDU

RA TOPIMMO presenteert dit te renoveren huis met 3 gevels, gelegen in Longlier op de gemeente Neufchâteau. Land van 11,17 are.

Dit huis bestaat uit een inkomhal, een keuken (te installeren), een woonkamer, een eetkamer en een zijkamer die naar wens kan worden ingericht. De badkamer bevindt zich ook op dit niveau.

De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers, waarvan één en suite.

De tweede verdieping heeft een inrichtbare zolder.

In de kelder zijn er 2 kelders.

Technische details: oliegestookte centrale verwarming, PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken (2012), twee-uurs elektriciteit. Aansluitingen op de riolering.

Verwarmd vloeroppervlak volgens PEB: 177 m².

Voorzieningen buitenshuis: tuin aan de rechterzijde en aan de achterzijde van het huis.

Ideale ligging: zeer dicht bij de voorzieningen van Neufchâteau en het station van Longlier op 150m. Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen. 11 km van Libramont. 10 km van Vaux-sur-Sûre en Léglise. Op 16 km van Bertrix.

Verkoop in het kader van het registratierecht. Mogelijkheid van verminderde registratiekosten indien aan de voorwaarden wordt voldaan.

De aangekondigde prijs is een onderhandelingsbasis die de verkoper niet bindt. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezoeken in aanwezigheid van ERA TOPIMMO.

Neem contact op