Huis te koop

495000€

Immoweb code : 8170596
Immoweb code : 8170596

Overzicht

Omschrijving

Villa's met een moderne en frisse uitstraling.

Het ontwerp van deze villa's is modern en fris. De horizontale lijnen, parallel aan de zee, creëren een simetrische vorm, terwijl de verticale lijnen die simulatie doorbreken en beweging geven aan de villa. Deze ruime Costa del Sol-villa heeft 2 verdiepingen en wordt gebouwd met alleen de beste materialen.

Prijs vanaf 495.000 euro

De plafonds van de eerste verdieping bedekken subtiel het terras dat door alle slaapkamers wordt gedeeld, waardoor het licht gemakkelijk binnenkomt volgens de tijd van de dag en het seizoen. De villa is ontworpen om de binnen-buiten stroming die zo essentieel is voor het tropische leven te maximaliseren.
Het open ontwerp accentueert de relatie tussen buitenkant en interieur, waardoor een uniek geheel ontstaat harmonieuze ruimte. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een luxe on-suite badkamer.

Het interieur van het huis is ontworpen om vloeiend en continu te zijn. Ontworpen met verschillende woonzones voor dag en middaglicht afhankelijk van de blootstelling aan de zon. Onze interne interieurontwerpers zullen met u samenwerken om de beste keuzes in meubels en afwerkingen te vinden

Deze villa's zijn strategisch gelegen in de Costa del Sol, vlakbij verschillende havens: Duquesa, Estepona en Puerto Banus. U zult allerlei soorten diensten en voorzieningen vinden, zoals restaurants, internationale scholen, polo en golf notulen. Deze villa's zijn gemaakt om comfortabel te leven, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en op

Neem contact op