Huis te koop

414000€

5 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 9144321

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
139 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning in het prachtige en groene Mariakerke

Deze halfopen nieuwbouwwoning komen we binnen via de inkomhal, die heeft rechtstreekse toegang tot een apart toilet. Vanuit de inkomhal komen we in de leefruimte met toegang tot keuken met kookeiland uitgerust met veel comfort. Vanuit de leefruimte kan men ook de ruime berging betreden die kan dienen voor wasmachine, droogkast,... De leefruimte heeft via een groot raampartij zicht op het terras en de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers waartussen een badkamer is. De badkamer is voorzien van een douche met twee wastafels. Verder op de eerste verdieping bevindt zich ook een apart toilet en tweede berging, die eventueel kan dienen als dressing.

De tweede verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een tweede badkamer voorzien van douche en een wastafel. Alsook bevindt er zich een kleine bergruimte en een apart toilet.

Bij de woning hoort een staanplaats. Elke woning heeft ook eigen zonnepanelen.

Er is gedacht aan optimaal comfort en functionaliteit. Lieve Gardens is omringd met water, wandel en fietspaden. De woning is gelegen op fietsafstand van Gent, met ook veel bushaltes in de buurt. Met de auto ben je snel aan de R4 met goede verbindingen naar Antwerpen, Zelzate, Brussel en Kortrijk.

Dit pand maakt deel uit van het project Lieve Gardens

Neem contact op