Huis te koop

239000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11078693
Immoweb code : 11078693

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
511 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim ingedeelde woning met 4 slpks op wandelafstand van het

Deze woning is gunstig gelegen op de grens van Mol-Achterbos en Mol-Centrum. Op wandelafstand van het station en de winkelstraten en een vlotte verbinding naar omliggende gehuchten en gemeentes.

Met zijn 240 m² bewoonbare oppervlakte, kunnen we hier spreken van een ruim ingedeelde woning. De basis en structuur zijn goed, al dienen er nog wat opfrissingswerken en energetische ingrepen te gebeuren.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, komt u in de voorste leefruimte alsook de achterste. De voorste kamer is een zithoek met schouw, de achterste leefruimte bestaat uit een eethoek en een zithoek grenzend aan de tuin. Dankzij de vele ramen geniet u hier aangenaam veel lichtinval. De keuken en de badkamer zijn toe aan vernieuwing. Wasplaats/berging met apart toilet.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 4 slaapkamers. Hier bestaat de mogelijkheid om, indien nodig, een van de kamers om te vormen tot een ruime badkamer.

De woning is op de meeste plaatsen reeds voorzien van PVC ramen met hoogrendementsglas en rolluiken. De centrale verwarming is op stookolie. De handige voorraadkelder biedt extra opbergruimte.

Aan de linkerkant van de woning is er een overdekt terras en achteraan is er een tuintje. Met de nodige snoeiwerken kan hier terug een gezellig tuintje van gemaakt worden. Garage voor 1 of 2 wagens achter elkaar met de nodige extra bergruimte.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij gron

Neem contact op