Huis te koop

379000€

4 slaapkamers 344 vierkante meters

Immoweb code : 9426565
Immoweb code : 9426565

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
344 vierkante meters bewoonbare ruimte
733 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met dokterspraktijk in het centrum van Mol-Millegem

Woning met dokterspraktijk in het centrum van Mol-Millegem. Deze moderne eigendom geeft u de perfecte woon-werkcombinatie met op de gelijkvloers een ruime praktijkruimte, wachtzaal en aparte bureaus. De woning omvat verder een inkomhal, riante woonkamer, een geïnstalleerde keuken, 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Via een aparte inkom is er toegang naar de praktijkruimte. Achteraan een aangelegde tuin met dubbele garage.

Gelijkvloers

De praktijkruimte is toegankelijk via een aparte ingang. Aan de praktijkruimte is er tevens een wachtzaal met toilet voorzien. Langs de centrale inkomhal is er gelijkvloers toegang tot verschillende bureau ruimtes en aparte bergplaats. De woning kan gemakkelijk gebruikt worden voor vrije beroepen of omgevormd worden tot kangoeroewoning.

Eerste verdieping

Het woongedeelte is toegankelijk via de inkomhal met gastentoilet. De hal biedt toegang tot de riante leefruimte voorzien van grote raampartijen. Aansluitend treffen we de leefkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een vuur, koelkast, vaatwasser, gril, oven en microgolfoven. De keuken geeft uit op het eerste terras op verdiep. Grenzend aan de keuken is er tevens een bijkeuken uitgerust met inbouwkasten en de nodige voorzieningen voor wasmachine en droogkast.

Op het eerste verdiep is er tevens een ruime masterbedroom met aansluitend de badkamer uitgerust met bad, douche en dubbele lavabo.

Tweede verdieping

Via de centrale trap is er toeg

Neem contact op