Huis te koop

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 7828506
Immoweb code : 7828506

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
1264 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante gezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen op een p

Deze charmante gezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen op een perceel van 12a64ca langs de doorgangsweg Neeroeteren-Kinrooi!

Indeling:
Via de inkomhal kunnen we meteen rechts naar de woonkamer van 20m², deze woonkamer is voorzien van tegelvloer, er is een schouw en een raam dat uitzicht geeft op de zijtuin. Aansluitend is er een eiken keuken van 12m² voorzien van een tegelvloer en uitgerust met een keramische kookplaat, een afzuigkap en een oven. Aan de linkerzijde van de woning vinden we een fraaie, ruime leefruimte terug (28m²) voorzien van een marmerkorrel vloer en sierlijsten aan het plafond. Bovendien garanderen de 2 vensters voldoende lichtinval. Verder is er op het gelijkvloers een ruime wasplaats/berging met aansluiting voor een wasmachine. Deze ruimte biedt ook plaats aan een extra douche en de CV-ketel. Tenslotte vinden we een aparte wc en een leuke veranda, voorzien van verwarming en met zicht op de achtertuin.

Via een houten trap tussen 2 muren komen we op de ruime nachthal op de eerste verdieping. Deze nachthal leidt naar de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers van respectievelijk 13, 13 en 17 vierkante meter zijn allen voorzien van een vinylvloer. De badkamer van ca. 10m² is uitgerust met een ligbad, een wastafel en een 2de toilet. Verder bevindt er zich op deze verdieping een tussenruimte van ca. 3m² die perfect dienst kan doen als dressing/opbergruimte.

Details:
PVC ramen, dubbele beglazing
CV op stookolie, warm water

Neem contact op