Huis te koop

4 slaapkamers

Immoweb code : 8830960
Immoweb code : 8830960

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Gezinswoning met diverse mogelijkheden op een fraai perceel

Deze gezinswoning is gelegen op een perceel van 10 are te Neeroeteren, door de ligging langs de doorgangsweg Neeroeteren-Maaseik is deze woning ook geschikt voor zakelijke doeleinden!

Indeling:
De woning beschikt over 2 ingangen aan de 2 zijgevels. De deur aan de linkerzijgevel leidt naar een bureelruimte. Deze bureelruimte van ca. 16 vierkante meter is perfect in te richten en te gebruiken voor een zelfstandige activiteit. Ook is er een tweede bureel/bergruimte aan de voorzijde van de woning. De deur aan de andere zijgevel leidt naar het privaat gedeelte. Zo is er meteen een houten trap naar de nachthal op de eerste verdieping en leidt deze inkomhal ook naar de keuken. De keuken is ingericht met een elektrisch fornuis, een afzuigkap, en een oven. Vanuit de keuken is er rechtstreekse toegang tot de riante living waar een sierschouw in marmer staat en laminaatvloer ligt. Verder is er op het gelijkvloers een veranda, een aparte toilet en een volledig betegelde badkamer uitgerust met een ligbad, een wastafel en aansluitingen voor het wasmachine.

1ste verdieping:
Via de houten trap in de inkomhal komt men op de nachthal op de eerste verdieping. Deze nachthal leidt naar de 4 ruime slaapkamers van respectievelijk 14, 14, 11 en 8 vierkante meter. Ook bevindt er zich een apart toilet op de nachthal en is er een douchecel in een van de slaapkamers!

Tuin:
De woning bevindt zich op een ruim perceel van 10 are, hierdoor is er een grote tuin rondom de woning. Ook

Neem contact op