Huis te koop

349000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 9020149

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
719 vierkante meters grond

Omschrijving

Recente, verrassend ruime woning op een perceel van 7a11ca

Deze recente woning is gebouwd in 2009 op een perceel van 7a11ca op een rustige locatie te Neeroeteren. De praktische indeling van de woning zorgt ervoor dat de bewoner zeer veel ruimte zal ervaren!

Indeling:
Via de inkomhal, waar zich een gastentoilet bevindt, komt men in de ruime leefruimte. Deze leefruimte is opgedeeld in een zit- & eetkamer. Aansluitend is er een fraaie, open keuken. Deze stijlvolle keuken is uitgerust met een Amerikaanse koelkast, 2 combi microgolfovens, een vaatwasser, een 5-pits gasfornuis en een afzuigkap. Alle apparatuur is van het merk SIEMENS. De keuken werd afgewerkt met een natuurstenen keukentablet. Via deze keuken is er een groot schuifraam dat toegang geeft tot de achtertuin.

Vervolgens komt men in de berging/achterinkom. Deze functionele achterinkom is voorzien van een extra uitgietbak en een handige achterdeur en geeft bovendien toegang tot de garage. Deze garage is op dit moment ingericht als winkelruimte/bureel waar ook een extra douche geïnstalleerd werd! De sectionaalpoort is er echter nog steeds waardoor de toekomstige bewoner moeiteloos de garage terug in gebruik kan nemen!

1ste verdieping:
Via de houten trap in de inkomhal komt men op de nachthal op de eerste verdieping. Deze nachthal leidt naar de 4 slaapkamers en de badkamer! De 4 slaapkamers zijn allen voorzien van vast tapijt. Ook is er op deze verdieping een volledig betegelde badkamer uitgerust met ligbad en douche (beide met massagefunctie), een toilet en een

Neem contact op